23 Aralık 2010 Perşembe

Son tutulma ve kehanetler (Yasemin Güner'den)

Bu yılın son tutulması da yaşandı. Şimdi yeniliklere açık olma zamanı. İyiye güzele birlik ve beraberliğe daha yakın, daha samimi ve içten olunacak yeni bir dönem açılıyor.Tüm kehanetlerin aksine,bizlerin “uyanışı” için özellikle daha refah  günler  yenilikler bizi bekliyor.Bu yeniliklerden en önemlisi yeni bakış açıları .Yıllardır çeşitli öğretiler aldık.Okuduk,seminerlere katıldık.eğitimler aldık ve almaya da devam edeceğiz .Birlik ve beraberliğin sarsılmaz ışığını da deneyimlerken daha pek çok özel olaylara şahit olacağız .Ülkede doğada ve insanlarda pek çok hareketlilik olacak Ancak bu hareketliliği müthiş pozitif deneyimler takip edecek .Eskiyi git gide gerideki yıllarda bırakırken ,yeni açılan kapılar bizim şölenimiz olacak.Sevgi daha gerçek,saygı daha ön planda olurken, karamsar bakış açıları artık yaşamımızda deneyimsel bir anı olarak kalacak.Sıkıntıyı,acıyı,üzüntüyü,kaybı,ayrılıkları,hastalıkları deneyimledik.Şimdi yepyeni bir açılım söz konusu. Eğer yeterli derecede dikkatli düşünürseniz ve farkında olursanız, sizin canınızı hiçbir şeyin eskisi kadar acıtmadığını da anlayacaksınız.Hassas olan her bir insan bunu zaten son dönemlerde fark etti ..Şimdi ise açıklık daha fazla geliyor Neşe,huzur,bolluk,sevgi dolu geçen anları daha hızlı  fark edebileceksiniz. Bahsedilen felaketlerin hiç birinin algıladığınız biçimde  olmadığını da gözlemleyeceksiniz..Ama siz aranızdaki her hangi bir dost yaşanan bir doğa olayını felaket diye algılar ve bu duygusunu değiştirmeyi başaramazsa, bireysel olarak felaketi yaşamayı da seçebilecek..Kısa zaman için de bahsedilen her kehanet tek noktada toplanıyor 2012
2012 ye bir yıl kala bir zamana da yaklaşıyoruz. Bu bize zevk ve teşvik olmalı Ne heyecan verici değil mi? Şayet elinizde olsaydı yeni yıla, yeni döneme neleri sığdırırdınız?  İşte size fırsat göreceğiniz pırıl pırıl  12 ay var ..Bu aylar içinde bahsettiğim gibi Birlik beraberlik sevgi ile doluluğunu daha fazla yaşayacaksınız .Bu kez ki deneyiminiz bizzat etrafınızdaki pozitif zincir ağ olacak Her bir canlı yanı başındaki bir diğer canlıya yardım edecek paylaşacak. Bakınız sosyal paylaşım ağlarına. Ne güzel topluluklar oluşuyor Sevgiler içten samimi. Bir müziği, bir fotoğrafı, sevdiğiniz bir resmi ya da bilgiyi paylaşabiliyorsunuz. En azından benim dostlarım öyle yapıyor. Paylaşımın zevkini alıyoruz konuşuyoruz. Düşüncelerimizin dilini kullanıyoruz Birimiz biraz canı sıkkınsa diğerimiz onu motive ediyor. Farkında olalım ya da olmayalım biz zaten artık olumluya dönüştük. Ortaklaşa hareket etmeye,yardımlaşmaya,kucak açmaya sevgi sunmaya başladık.Dünün yabancıları bugünün saniyeler içinde sevgi adımlarına başladı.Öğrencilerime “haydi bugün dışarıda yakın olmadığınız ya da  hiç tanımadığınız birilerine seni seviyorum demeyi başar “derdim ..İster telefonda ister mailde ..
Şimdi çekinmeden söyleyebiliyoruz Çünkü değiştik. Bu değişime sonsuz evren ve yüce yaratanın ışığı rehber oldu. İster ruhsal olalım, ister bilim adamı.Egolarımızı bırakmaya başladık.Önceleri zor gibi gözüktü Ancak sonra üzerimizdeki o örtüyü kaldırdık perdeler açıldı ve gün ışığının içeri girmesine izin verdik.. Siz ister inanın ister inanmayın” DEĞİŞTİNİZ” Bu da yeni bir dönemin açıldığının en büyük göstergesi. Bilirsiniz çok yazmam izlerim “Gözlemci” olmayı çok seviyorum
Olasılıklar yaşamımızda hala var Belirsizliklerde ..En güzeli belirsizliklerin içinden en iyi olasılığı çıkarmak ve kuantum sıçramaları devam ettirmek .. Hep "Kuantum anlatılmaz yaşanır" demişimdir .İşte ispatı .Yeni dönem ve yeni siz ..Belki bir süre kendinize dönüp baktığınızda, biraz yabancılaşmış gibi eski alışkanlıkları bırakmayacaksınız .
Ama onlar sizi çoktan bıraktı bile..
İşte tüm kehanetleri dinleyin, okuyun ve  her  düşünürde mutlaka bir bilgi vardır. Boş vermeyin..Ancak yüreğinizdeki gerçeğinizi asla yarı yolda bırakmayın ..
Yasemin Güner 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder