19 Aralık 2010 Pazar

Yüksek Titreşimlere Aracı olmak

  

Çoğunuz bilirsiniz; et yemem. Ama evrensel bilincim ve farkındalığım geliştikçe bu konuda farklı bir vizyona sahip oldum. Vejetaryenliğin ruhsal gelişim açısından herkes için geçerli olmadığını artık biliyorum.

 Bedeniniz hangi enerjilerle uyumlanıyorsa bunu tüketmelisiniz. Örneğin ben kereviz, brokoli  çok yerim. Ama bunları yemeyenler de var. Yadırgamak yerine onları anlamaya çalışıyorum.

 Aşağıda bu konuyla ilgili beğendiğim bir yazı var. Daha geniş bir pencereden bakalım ki; daha özgür olalım.

 Bir bitkinin ya da hayvanın daha yüksek bir titreşime geçmesinin bir yolu, enerjisinin daha yüksek titreşimli varlıklar tarafından özümsenmesidir. Onların görüş noktasından, bu kendini feda etmek değil, yükseliş sürecinin bir parçasıdır. Bitkilerin ve hayvanların kendilerini sizin enerjinizin bir parçası olmak üzere gönüllü olarak vermelerinin nedeni budur, çünkü bu onların insan formu içinde ifade bulmalarını sağlar. Sonra, bu onların titreşimlerini yükseltip daha yüksek titreşimli enerjinin bir parçası olmalarını sağlar. Daha yüksek bir düzeyde onlar herşeyin aslında bir olduğunu ve, dolayısıyla, birbirinden ayrı olmadığını bilirler. Böylece, sizin perspektifinizden bu barbarca bir şey gibi görünse de, beslenme zinciri mükemmel bir biçimde işlev görür. Barbarca olan, hayvanları yetiştirirken onlara davranış biçiminizdir. İşte bu yüzden şimdi onların insanlarla ilişkilerini yeniden-değerlendirdiklerini görüyorsunuz. Yediğiniz hayvanları ve bitkileri onurlandırmak tüm var olanı onurlandırmaktır. Bu ayrıca kendi sindiriminiz için de çok iyidir.

Siz hayvanlarla ilgili kaygınızı ifade ettiniz. Bakın, bir ağaçtan elma kopardığınızda da o ağaç acı duyar. Ancak, o da, daha yüksek titreşimli bir formda ifade bulabilmek için, bu acıyı seve seve deneyimler. Bu yüzden elmalarını alırken ağacı onurlandırın, ona saygılarınızı sunun. Onların etini masaya koyarken hayvanları onurlandırın. Evinizi ısıtmak için odununu kullanmak üzere bir ağacı kestiğinizde o ağaç ölür, eğer kestiğiniz ağacın yerine bir fidan dikerek ağacı ve Yerküre'yi onurlandırırsanız, eviniz iki kat ısınır. Size enerji sağlama konusunda oynadıkları rolden ötürü bitkileri ve hayvanları onurlandırın. Hayvanları, bitkileri, balıkları ve böcekleri onurlandırarak onların sizin vasıtanızla daha yüksek titreşime erişmelerine yardımcı olursunuz.

Benzer konular için forum sitemiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder