1 Aralık 2010 Çarşamba

MUCİZE KARIŞIM ve BAL

   Her türlü rahatsızlıklarda oluşan semptomları kabul edip hiç bir zaman "Hastayım", "Benim hastalığım..." demeden, morali yüksek tutup, gerekiyorsa sizi üzecek kişiler, ortamlardan arınmak gerekiyor. Mayıs 2010'da ortaya çıkan prostat rahatsızlığında ben bunu uyguladım. İki ay süren radyo terapilerimde moralimi yüksek tuttum. Ailem ve dost diyebileceğim kişilerin dışında kimseyle zorunlu olmadıkça görüşmedim. Batı tıbbının teknolojisi ve tedavisini kabul ettim ama, "Tanrı'nın eczanesi" dediğim doğadan ve doğal ilaçlardan hiç kopmadım. 
  Bu konuda bana destek olan doslarım Tuncay Tunç, Etabal ürünleri sahibi Ahmet bey, ve Nurbal ürünleri sahibi Selahattin beyden büyük destek gördüm.


  http://www.nurbal.com.tr/ den bulabileceğiniz "Mucize Karışım" ı halen kullanmaktayım. Bu doğal yaşam dopingi her yaşın kullanabileceği, bağışıklı sistemini ayakta tutan gerçekten mucize bir karışımdır.


 http://www.etabal.com.tr/ de göreceğiniz B7 balını sürekli yoğurtla karıştırarak yiyiyorum. Kutsal kitap Kur'an'da geçen bal, bozulmayan TEK gıdadır.


  Fiyatların biraz yüksek olması ne yazık ki insanoğlunun bencil, kibirli, vurdumduymaz tavrıyla dengesi bozulan doğal ortamlarda gerçek balın zor bulunmasındandır. Ayrıca sağlıklı yaşamanın ne kadar önemli olduğunu idrak etmiş biri olarak, olanağınız varsa kendinize, çocuklarınıza, rahatsızlığı olan yakınlarınıza bu ürünleri tavsiye ediyorum.

  Sağlıklı, bereketli, huzurlu bir yaşam diliyorum.

2 yorum:

  1. Tıbbın yanında ,bu tür destekleyici tedavilerin,hastanın iyileşmesi için hep etkili olduğunu düşünmüşümdür.Gribal enfeksiyon ,faranjit gibi rahatsızlıklarda hakiki bal benim de tercihimdir.Umarım bu destekler sayesinde en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

    YanıtlaSil
  2. Selahaddin abimden bin kere allah razı olsun abim allah uzun ömürler sağlıklı ömürler nasip etsin çok çok teşekkür nurbal

    YanıtlaSil